Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачни дискове ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хах на мен ми казаха цена за брембо 210лв с отстъпка а за цимерман 160, тука с тези 40лв парчето се замислям каде е уловката
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      Именно,качеството е относително и до голяма степен се определя от нагласата на клиента,а марката е коректив на нагласата.
      Това означава ли че няма други добри марки,а означава ли че другите добри марки няма как да са евтини,въобще защо трябва да сме чували за някаква марка за да я категоризираме "добра".Има толова много производители за които няма и да чуем.......
      Според мен трябва да се категоризират марките като добри и лоши.

Ще ти дам няколко примера.
      Оригинални втулки за задното окачване - 54лв/бр. и вече 22 години/255000км по километраж/ още за здрави. Втулки Birth за 4лв/бр. ги сменях през 2000км.Втулка Malo за 4лв/бр. изкара 30000км.
      Втулки за предните носачи Malo вече 35000 не са мръднали.Носачи Birth изкараха 10000км и всички втулки бяха леш.Е определено мога да кажа, че всичко на марката Birth е пълен боклук.За марката Malo мога да кажа,че съотношението цена/ качество е добро.

Ако ще продължаваме темата предлагам да се преместиме в темата "общи приказки" на раздела тъй като все пак темата е за спирачни дискове.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        Според мен трябва да се категоризират марките като добри и лоши.

Ще ти дам няколко примера.
        Оригинални втулки за задното окачване - 54лв/бр. и вече 22 години/255000км по километраж/ още за здрави. Втулки Birth за 4лв/бр. ги сменях през 2000км.Втулка Malo за 4лв/бр. изкара 30000км.
        Втулки за предните носачи Malo вече 35000 не са мръднали.Носачи Birth изкараха 10000км и всички втулки бяха леш.Е определено мога да кажа, че всичко на марката Birth е пълен боклук.За марката Malo мога да кажа,че съотношението цена/ качество е добро.

Ако ще продължаваме темата предлагам да се преместиме в темата "общи приказки" на раздела тъй като все пак темата е за спирачни дискове.
        Малко друг смисъл имаше в думите ми ,но донякаде грешката е моя че не се изразих правилно.Евтините марки понякога могат да се окажат много по-качествени от прехвалените и скъпи.Личен сблъсък с носачи.Нека наистина да минем в общи ,че малко позацапахме.
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          тука с тези 40лв парчето се замислям каде е уловката
          40лв ми прилича на цена като за средно ефтини задни дискове .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

най накрая смених и мойте воза ги от 2 седмици и чак сега сколасах
            Attached Files

Comment

колега колко парички даде за тези надупканите че ми хванаха окото и откаде ги взе
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

тези с дупките са новите а старите са без / А иначе ги купих без дупки от магазин и един приятел /който с това се занимава / ми ги надупчи без пари .

Comment

Дано си наясно какви са рисковете от това допълнително разпробиване на отвори в диска.
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Дано не му се случва.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                      Дано си наясно какви са рисковете от това допълнително разпробиване на отвори в диска.
                      я кажи кви са рисковете, че не съм на ясно
                      мислех и аз да си ги пробия

Comment

Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
                        я кажи кви са рисковете, че не съм на ясно
                        мислех и аз да си ги пробия
                        Ейй, тоя русенски хумор ме съсипва направо
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

аз за това съм ги носил при човек който само с това се занимава и не съм го направил за красота /те не се виждат от джантите

Comment

Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bg Покажи съобщение
                            аз за това съм ги носил при човек който само с това се занимава и не съм го направил за красота /те не се виждат от джантите
                            Малко разводняваме темата и се притеснявам, че ще ни глобят модераторите, но ми е интересно дали караш колата по писти, че да имаш реална нужда от разпробити дискове.
                            Не се заяждам, аз също съм с разпробити дискове (така ги купих), но ги сложих с ясната мисъл, че ефектът от тях за ежедневка е най-вече визуален.
                            Освен това разликата в цените на резпробити и плътни дискове неслучайно не е само едното разпробиване.
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                              Малко разводняваме темата и се притеснявам, че ще ни глобят модераторите, но ми е интересно дали караш колата по писти, че да имаш реална нужда от разпробити дискове.
                              Не се заяждам, аз също съм с разпробити дискове (така ги купих), но ги сложих с ясната мисъл, че ефектът от тях за ежедневка е най-вече визуален.
                              Освен това разликата в цените на резпробити и плътни дискове неслучайно не е само едното разпробиване.
                              твоята позьорщина ни е ясна
                              ако са разпробити както трябва ще са здрави колкото твоите

Comment

Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
                                твоята позьорщина ни е ясна
                                ако са разпробити както трябва ще са здрави колкото твоите
                                Ok. Значи съм се прекарал яко с парите тогава.

Кажи само как се разбира, че са разпробити както трябва, за да знаят и други, които ще го правят.
                                _______
                                146 JTD - ex

Comment

Working...
                                X